«Mitt store mål er å hjelpe enda flere til å få mer energi, stabilt blodsukker og bedre fordøyelse.»

Hei, jeg heter Christine Dortea

Ernæringsterapeut og sykepleier med videreutdanning i diabetes

Jeg har i mange år hatt utfordringer med lite energi, eksem, dårlig fordøyelse, matvareallergier/intoleranser og problemer med å legge på meg. Flere legebesøk og blodprøver viste næringsmangler og «ingenting unormalt med løs mage». Jeg fikk beskjed om at det var normalt å være sliten når man jobbet skift og jeg ble anbefalt å ta tilskudd av jern og B12 sprøyter. I tillegg fikk jeg resept på syrehemmende tabletter og kortisonkrem.

Energien ble noe bedre, men dette var forbigående. Eksemet kom tilbake så fort jeg sluttet med kortison og syrehemmende ga meg halsbrann. Jeg måtte slutte i jobben som sykepleier fordi jeg ble dårlig av å jobbe skift og håndeksemet ble forverret. Alt ble bedre med dagtidsjobb og rutiner, men fortsatt hadde jeg lite overskudd og magen var ukentlig i ulaget. Jeg begynte å eliminere ulike matvarer og tok til slutt kontakt med en privat lege som hadde kunnskap om ernæring, vitamin og mineralmangel. Endelig begynte «brikkene» å falle på plass.

Det tok mange år med mye prøving og feiling til jeg fant det kostholdet som passer for meg.

Min erfaring med hvor viktig mat og helse er for at vi skal ha det bra gjorde at jeg ønsket å utvikle meg videre innenfor ernæringsterapi.

Lengter du etter?

 

Lengter du etter?

 

Mer energi

stabilt blodsukker

Bedre fordøyelse

Klarere hjerne 

Sterkere immunforsvar

Vakrere hud

Telefon

401 03 013

E-post

post@christinedortea.no

Adresse

Gardermoveien 5 b

2050 Jessheim